Kuva Hannu Hyvärinen

Etsitkö ryhmäpsykoterapiaa, psykoterapia- tai työnohjauspalveluita?  Olen Valviran hyväksymä psykoterapeutti ja ryhmäpsykoterapeutti (Kelan kuntoutustuki) ja ryhmäanalyytikko.

Työhistoriani koostuu lasten-, nuoriso- ja aikuispsykiatriasta sekä projektityöstä yhteensä yli kahdenkymmenen vuoden ajalta julkiselta sektorilta. Olen myös työskennellyt nuorten aikuisten mielenterveyspalveluissa ylioppilaiden terveydenhuollossa (YTHS). Olen peruskoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja, valmistuin vuonna 1988. Psykoterapeutiksi olen valmistunut vuonna 2004. Koulutustani olen täydentänyt psykofyysisen psykoterapian johdantokurssilla (Arcada) vuoden ajan 2009- 2010 sekä Therapeia -säätiön mentalisaatiokoulutuksella vuosina 2015 -2016. Lisäksi olen käynyt varhaisen vuorovaikutuksen syventävän kahden vuoden koulutuksen vuosina 1/2004-12/2005. Vuoden kestävä kognitiivis- behavioristisen terapian menetelmäkoulutus päättyi 1/2018, siihen liittyi kahden vuoden työnohjaus. 

Ohjaamani psykoterapiaryhmät: Helsinginkadulla kokoontuu naisten psykoterapiaryhmä, nuorten aikuisten psykoterapiaryhmä sekä  nuorten eli 17-23-vuotiaiden psykoterapiaryhmä. Kaikki ryhmät ovat täydentyviä. Vapautuvia paikkoja voi kysyä milloin vaan ja ne näkyvät uutisissa.Kaikkiin  ryhmiin voi hakea Kelan kuntoutustukea,ryhmien esitteet ovat ohessa. Omavastuu Kelan kuntoutustuella on vain 5,90 euroa/ 1,5 tunnin ryhmäkerta. Omakustannehinta ryhmäterapiassa on 60 euroa/ ryhmäkerta.

Lisäksi tarjoan vanhempainohjausta (Kela), yksilö- ja pariterapiaa (3-20 kertaa) omakustanteisesti sekä Keravalla että Helsingissä) sekä Ruuhkataidot -vanhempainvalmennusta.

Toimipisteet ovat  Helsingissä ja Keravalla. 

Ammattihenkilöstölle tarjoan työnohjausta sekä koulutan depressiokoulu- sekä Iloa Varhain (äiti-vauva-ryhmät) ryhmäohjaajia. 

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää! 


puh. 044- 3343237 

Helsinginkatu 34 C 43, HELSINKI 
sekä 
Asemanaukio 7, KERAVA